1
Košarka

Dobra partija Aleksandrova

Objavljeno: 11.11.12 u 10:15

Samo par dana pošto smo razgovarali sa Nemanjom Aleksandrovim, srpski internacionalac je odigrao još jedan dobar meč u Belgijskom šampionatu ali je njegov Pepinster ipak pretrpeo novi poraz.

Pepinster je ubedljivo izgubio od Okapija sa 89:63, a Aleksandrov je ubacio 21 poen, imao je 5 skokova, i trojke je šutirao 4/6.

Dobre partije Aleksandrova koji u proseku ima 17 poena po meču za sada ne pomažu Pepinsteru koji posle ovog poraza ima skor 1-6 i nalazi se na dnu tabele belgijskog šampionata.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Dobra partija Aleksandrova | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Hi there. Very cool web site!! Guy .. Beautiful .. Wonderful .. I will bookmark your blog and take the feeds additionally…I’m glad to locate a lot of useful information right here within the article. Thank you for sharing..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter