1
AdmiralBet ABA Liga

Posle velikog neuspeha Zvezde u Zadru, trener crveno belih preuzeo krivicu na sebe

Lazić: „Moj veliki neuspeh“

Objavljeno: 02.10.12 u 23:15

Posle katastrofalne partije pružene u Zadru večeras, trener Milivoje Lazić rekao je da način na koji on i njegovi košarkaši predstavljaju klub nije dobar i da je to sramota.

Ovo je moj veliki neuspeh, jer nisam uspeo da izvučem od svojih igrača na terenu ono što pružaju na treningu. Dobro smo se pripremili, ništa nismo prepustili slučaju i baš zato je ovo moj najveći poraz. Način na koji se predstavljamo nije dobar za Zvezdu i sramota je za klub. Nismo očekivali dva poraza u prve dve utakmice, ali ništa bolje nismo ni zaslužili. Jedna ekipa ne vredi na papiru, ona vredi na terenu. Kada igrate tako da ste spremni da poginete za svoj klub, grad, navijače, onda možete da očekujete pobedu, a Zadar je tako igrao„, rekao je trener crveno-belih

Trener i dalje ima vere u ovaj tim:

„Mi, ipak, imamo osam novih igrača, a oni koji su ostali nisu bili u prvom planu. Sigurno je da imamo kvalitet da napadamo titule, kako u Evropi tako i u ovom prvenstvu. Teško je u prvim utakmicama dostići nivo sportske forme koji želimo. One se dobijaju na snagu. Forma dolazi posle velikog broja napadačkih skokova, krvi na terenu„, kazao je Lazić.

Sve u svemu, Zvezda dočekuje u sledećem kolu Olimpiju, a ukoliko i tu ponovi partiju od večeras, teško da će Lazić ostati na kormilu tima.

 

 

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Lazić: & on google I just whent and bookmark it. Hello, i think that i saw you visited my blog thus i came to „return the favor“.I am attempting to find things to improve my website!I suppose its ok to use a few of your ideas!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter